Securitatea datelor personale

Societatea noastra este in curs de inregistrare ca operator de date cu caracter personal avand numarul de registru general 0010358 la ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal)

Confidentialitatea datelor

Accesarea site-ului laptopgarage.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de catre laptopgarage.ro. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de laptopgarage.ro.

Laptopgarage.ro se obliga sa nu difuzeze catre terti , sa nu faca publice , sa inchirieze sau sa vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor comerciale ale acestuia. Vom retine datele personale ale utilizatorilor site-ului si le vom folosi in scopul informarii privind situatia contului de pe laptopgarage.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Laptopgarage.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

Laptopgarage.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul laptopgarage.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletter-ul oferit de laptopgarage.ro, se pot dezabona prin utilizarea optiunii de dezabonare de la rubrica de newsletter.

Laptopgarage.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

- dreptul de a cere laptopgarage.ro sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor dumneavoastra personale, in mod gratuit;

- dreptul de a cere laptopgarage.ro sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

- dreptul de a cere laptopgarage.ro sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastra personale;

- dreptul de a cere laptopgarage.ro sa inceteze expedierea de mesaje promotionale;

- dreptul dumneavoastra de a notifica in scris laptopgarage.ro ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legii romane. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba sau instalarea. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@laptopgarage.ro.Acest site isi ia toate precautiile impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Nu ne asumam insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de alte aspecte ce tin de securitatea serverului pe care este gazduit site-ul laptopgarage.ro.

In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele mobilpay.ro, iar laptopgarage.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Incercarea de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul laptopgarage.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului laptopgarage.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Referinta la producatori sau produsele lor, inclusiv numele companiilor se face pentru a identifica aplicatiile cu care produsele noastre sunt compatibile. Societatea noastra nu este licentiata si/sau autorizata ca distribuitor, vanzator oficial ai titularilor de drept asupra brandurilor de laptop la care se fac referire pe acest site. Brandurile prezente pe site sunt marci inregistrate ale proprietarilor lor.

Pentru informare si suport, sesizari si reclamatii ne puteti contacta la adresa de e-mail office@laptopgarage.ro