Conditii de utilizare a site-ului www.laptopgarage.ro

Atentie! Cititi cu atentie acesti termeni inainte de a utiliza site-ul www.laptopgarage.ro

Laptop Garage va permite vizualizarea si descarcarea materialelor de pe acest website exclusiv pentru uz personal, necomercial, cu conditia pastrarii in copii a tuturor anunturilor privind drepturile de autor si altor anunturi de proprietate prezente in original. Sunt interzise: modificarea materialelor de pe acest website, reproducerea acestora, afisarea, derularea sau distribuirea publica, utilizarea lor in scopuri publice sau comerciale. Este interzisa utilizarea acestor materiale pe un alt website sau in orice mediu computerizat legat in retea. Materialele de pe acest website sunt protejate. Orice utilizare neautorizata a acestora constituie o incalcare a legilor drepturilor de autor si marcilor, precum si a altor legi aplicabile. Nerespectarea oricaruia dintre acesti termeni duce automat la anularea dreptului de a utiliza acest website.

Utilizarea acestui website indica faptul ca acceptati termenii de utilizare prezentati mai jos.

Daca NU acceptati acesti termeni de utilizare NU utilizati site-ul www.laptopgarage.ro

www.laptopgarage.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment si fara un anunt prealabil materialele si serviciile de pe acest website, produsele si preturile descrise in acesta. Este posibil ca materialele si serviciile de pe acest website sa nu fie actualizate la zi. De aceea se considera comanda ferma numai dupa confirmarea existentei produsului in stocul nostru de catre un operator Laptop Garage.

Garantii si retur/reparatii produse

Toate produsele comercializate de catre site-ul www.laptopgarage.ro beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptie pe adresa de e-mail office@laptopgarage.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Orice produs achizitionat trebuie sa functioneze pentru scopul si/sau laptop-ul mentionat in comanda dumneavoastra.

La receptia produsului daca se considera ca nu este potrivit sau/si prin montarea in laptop ar putea aduce defectiuni produsului si laptopului nu il folositi si semnalati orice problema catre www.laptopgarage.ro

Componenta livrata trebuie sa fie montata pentru scopul pentru care a fost achizitionata si in conditiile recomandate de producator. Toate operatiunile de montare a componentelor trebuiesc efectuate intr-un service autorizat si de personal calificat, acest lucru fiind obligatoriu sa se regaseasca in certificatul de garantie al fiecarui produs.

Laptop Garage isi rezerva dreptul de a solicita documente de la service-ul la care s-a efectuat montajul piesei/componentei precum si prezenta stampilei service-ului care a executat montajul pe certificatul de garantie.

Piesele comercializate beneficiaza de garantie 6 sau 12 luni cu obligatia ca toate operatiunile de montare sa fie efectuate de personal calificat si exploatarea acestora sa fie in concordanta cu specificatiile producatorului.

Atentie: ruperea sau deteriorarea sigiliului duc la pierderea garantiei !

Daca piesa livrata nu este compatibila cu cerintele clientului din vina vanzatorului (Laptop Garage), clientului i se vor returna banii sau i se va inlocui produsul/componenta pe cheltuiala furnizorului in urmatoarele conditii:

- produsele/componentele trebuiesc returnate in maxim 7 zile de la primirea acestora.

- produsele/componentele se returneaza in ambalajul original fiind insotite de factura si certificatul de garantie in original.

- produsele/componentele trebuiesc returnate impreuna cu toate celelalte accesorii cu care au fost livrate.

Nu este permisa dezansamblarea piesei/componentei/produsului.

Componenta trebuie sa fie intr-o stare perfecta optica (fara zgarieturi, stersaturi, etc.) si sa fie respectate conditiile de manipulare, transport, etc.

In cazul defectarii produselor achizitionate aflate in perioada de garantie termenul de solutionare este de 30 de zile. Garantia se prelungeste cu termenul cat produsul se afla in custodia vanzatorului.

Conciliere reclamatii

Reclamatiile privind calitatea produselor sau serviciilor noastre se pot face transmitand un mesaj la adresa de e-mail: reclamatii@laptopgarage.ro

Daca aveti probleme legate de o comanda  care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Robert Teodorescu, telefon 0314.308.012 sau prin e-mail la adresa reclamatii@laptopgarage.ro

Drepturi de autor

Orice incalcare a drepturilor de autor se va comunica in scris la adresa dpi@laptopgarage.ro

In cazul in care nu se reuseste stingerea conflictului pe cale amiabila competenta revine instantelor de judecata romane.

Fiind de acord cu acesti termeni si conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Branduri

Referinta la producatori/branduri sau produsele lor, inclusiv numele companiilor, se face pentru a identifica exclusiv modele de laptop-uri cu care produsele noastre sunt compatibile. Societatea noastra nu este licentiata si/sau autorizata ca distribuitor, vanzator oficial ai titularilor de drept asupra brandurilor de laptop la care se fac referire pe acest website. Brandurile prezente pe site sunt marci inregistrate ale proprietarilor lor. Produsele originale vor fi marcate cu PRODUS ORIGINAL. Toate celelalte produse care nu contin cuvantul original sunt produse compatibile/inlocuitori pentru produsele originale.

Laptop Garage detine drepturile de autor asupra intregului continut al website-ului www.laptopgarage.ro